iliealexandru
657 poze   111448 vizite

Caini Paza

DSCF0174
DSCF0174
DSCF0067
DSCF0067
DSCF0068
DSCF0068
DSCF0069
DSCF0069
DSCF0162
DSCF0162
DSCF0164
DSCF0164
DSCF0166
DSCF0166
DSCF0173
DSCF0173


Comentarii album • 54
DumitruS 6 iulie 2014  
draguti
Raportează
florinus 25 ianuarie 2013  
super paza
Raportează
viorelpop 22 septembrie 2012  
Felicitari pt.caini si tot ce aveti!
Raportează
sopinceanc 27 aprilie 2012  
frumosi sa fie sanatosi sa faca treaba buna ,,, intra si la mine sa o vezi pe TYTZA de 1 an, ciobanesc de bucovina , sefa cu paza la tara
Raportează
Ciobanescul de Bucovina o MINCIUNA imensa
Precizare:
- Nu doresc sa denigrez pe nimeni,
- nu doresc sa nu existe rase canine neinregistrate,
- nu doresc sa atac pe nimeni in mod nemotivat
- nu doresc decat sa ii aratam impreuna pe cei care au facut rau raselor nationale si chinologiei romanesti prin politicile de minciuni, falsuri, furturi si altele asemenea Doresc sincer sa facem impreuna cu totii - indiferent de apartenanta organizatorica - lumina,ordine si curatenie in aceasta activitate numita chinologia romaneasca in beneficiul tuturora dar mai ales al cainilor.
Cu stima
Cezar Osiceanu
Clubul National de Caini Ciobanesti Romanesti - CNCCR Organism unic abilitat de catre Ministerul Agriculturii se se ocupe de toate problemele legate de aceste doua rase nationale in anul 1998 prin ordinul 17178/1998. Este cel care a omologat international pentru prima oara rasele de ciobanesti romanesti in anul 2004. Str. Popa Tatu,66,sector 1,Bucuresti,Romania. cnccr@yahoo.com tel. 0040744319130 www.clubulnationaldecainiciobanestiromanesti.sunphoto.ro si Canisa de Romania www.CanisaDeRomania.sunphoto.ro cezarosiceanu@yahoo.com 0040744319130
Cea mai mare minciuna careia i-a cazut prada intreaga chinologie nationala din ACHR dar si iubitorilor de caini in general a fost omologarea asazisei rase de CIOBANESC ROMANESC DE BUCOVINA!
Autorii minciunii sunt urmatorii:
- conducerile ACHR si ale clubului si comisiilor de omologare din cadrul ei
- dnul Cristian Domitian Morosanu autorul cartii de trista amintire "Ciobanescul Romanesc de Bucovina - monografie in cuvinte si imagini" publicata in anul 2010 si vanduta fara chitanta oricui doreste!
- crescatorii si detinatorii de astfel de caini din cadrul ACHR care au stiut sau au aflat despre aceasta mare minciuna si au continuat perpetuarea ei in randul populatiei Romaniei si in afara granitelor ei
In fapt povestea este cam asa:
- un arbitru sarb Milivoi Urosevici tot venea in Romania la invitatia iubitului sau prieten Petru Muntean presedinte trecator prin chinologia nationala al ACHR.Pe baza acestei iubiri a aparut ideea ca omologarea rasei ciobanesc romanesc carpatin sa fie facuta in detrimentul crescatorilor majoritari din zona Bucovinei si in favoarea detinatorilor de caini de rasa comuna denumiti pompos carpatini din zona Bistrita.Aceasta idee a avenit pe fondul unor interese materiale personale ale celor doi mai suspomeniti care aveau la Bistrita un sponsor lipsit de cunostiinte chinologice dar plin de bani si de intentii bune legate de omologarea raselor nationale dna Bodea.In plus bistritenii s-au implicat in lupta si jocurile de culise legate de alegerea presedintelui ACHR si Petru Munteanu avea interesul major de a deveni presedinte in locul lui Virgil Nicolaev.
Cum Milivoi Urosevici observase declinul major al chinologiei din fosta Yugoslavie candva un lider de piata in acest domeniu in zona Europei Centrale si Rasaritene a dorit sa ramana si el cumva in istoria chinologiei mondiale si nationale din Serbia si impreuna cu Petru Munteanu a pus la punct aceasta minciuna enorma si jignire la adresa poporului roman si a chinologiei nationale.
- practic cei doi au pacalit crescatorii din Moldova condusi de dr Gaspar Viorel ca rasa pe care ei o cresteau si o aveau inregistrata chinologic pana la acel moment inclusiv la Ministerul Agriculturii din Romania si publicata si in Monitorul Oficial ca si ciobanesc romanesc carpatin se va numi in cadrul FCI ca si Ciobanesc Romanesc de Bucovina.
Odata inselati acesti crescatori cei doi au conceput si trimis la FCI standardul unei rase denumite CIOBANESC SUD EST EUROPEAN, cu tara de origine in Serbia,Bulgaria si Nordul Romaniei si ca si tari care patroneaza rasa Serbia si Romania.
Ca nimeni sa nu se prinda prea usor de falsul grosolan si minciuna spusa peste tot s-a comunicat si inscris in limba romana numele rasei de Ciobanesc romanesc de Bucovina in locul celui real si langa numele real al rasei de CIOBANESC SUD EST EUROPEAN s-a trecut in paranteza numele de Ciobanesc Romanesc de Bucovina.
Nimeni nu s-a sesizat de acest fals grosloan,capii ACHR au iesit in presa si s-au laudat cu marea realizare a lor, crescatorii si detinatorii au luat de buna minciuna si uite asa am ajuns abia acum sa constatam falsul si jiginirea maxima adusa bunei credinte a romanului iubitor de caini sau nu!
Pentru edificare intrati pe site-ul FCI si la varianta in limba engleza care este cea oficial inregistrata si valabila in intreaga lume si veti putea constata singuri aceasta magarie maxima!

Mesajul urmator se gaseste la:
www.animale.ro/forum/showthread.php?63311-Ciobanesc-Romanesc-de-Bucovina-II/page295
si a fost scris de catre Marian Drelciuc Canisa de Piatra Pinului
"15/02/2012, 14:37 #4422 piatraPinului
Vezi profil Vezi posturi forum Clasa "Baby"
Data inscrierii 12 sep, 10 Posturi 34
Am fost sunat ieri de o persoana care m-a intrebat de cand ma pricep la caini lucru care m-a amuzat toata ziua.Sunt in mijlocul ciobanestilor din anii 86.Nu voi uita niciodata de unde am plecat si unde am ajuns.In 94 am cumparat din comuna M-rea Humorului doua femele mici pe care le-am crescut apoi mi-am dorit un mascul bun si asa l-amcumparat pe Martin de la un oier vechi din comuna Stulpicani ,Flocea Gehorghe.De la acelasi crescator am mai cumparat o femela ,Frunza.Cu acesti caini am participat 3 ani in concursuri in toata tara apoi in urma arbitrajelor in 97 mi-am format canisa.Perioada 95-2002 este cunoscuta de catre vechi crescatori timp in care am fost campion Romania cu cainele meu.Am participat in cca 100 de expozitii canine timp in care am avut si bune si rele si am dobandit o experienta chinologica foarte buna.In anul 2002 am fost in sala la Bistrita cand s-au despartit cele 2 rase.Cei de la carpatini cand au primit denumirea au sarit in sus si au aplaudat.... noi ne-am multumit cu bucovina.Deci este clar ca am pierdut prima data.La formarea standarului unei rase participa toti crescatorii si proprietarii de canise al acelei rase din acel timp.Cati dintre voi ati participat sau ati fost informati de acest eveniment?Oare trei persoane pot hotari destinul unei rase fara noi crescatorii care muncim pentru acest caine?...Nu cred.Imi veti raspunde ca s-a format o subcomisie... dar cine a votat acea subcomisie?...Oare este corect ?Apoi am primit denumirea de Ciobanesc Sud-est European deci am pierdut si a duoa oara.Ne intrebam daca cei de la conducerea CRB din Bucovina sunt competenti sa ne conduca in continoare?Cu totii ne dorim sa vedem acest caine minunat omologat international ... dar sa fie Bucovina...! Cu respect canisa de Piatra Pinului. "
El arata inca odata marea minciuna a ACHR-ului legata de omologarea Ciobanescului Romanesc de Bucovina defapt a Ciobanescului Sud Est European care are ca tara de origine inscrisa pe site-ul FCI in limba engleza Bulgaria,Romania si Nordul Romaniei,si ca tari care au depus dosarul de omologare Serbia si Romania.
Raportează
alex1985 5 ianuarie 2012  
ff frumosi
Raportează
george68 10 decembrie 2011  
frumosi sa-ti traiasca
Raportează
Buna ziua,
va invitam sa vizitati site-ul oficial al Clubului National de caini Ciobanesti romanesti CNCCR - organismul unic abilitat sa se ocupe de toate problemele legate de cainii ciobanesti romanesti in plan intern si international din ordinul Ministrului Agriculturii 17167/1998 -
clubulnationaldecainiciobanestiromanesti.sunphoto.ro P e acest site veti putea gasi multe informatii folositoare pentru dvstra si cainele dvstra dar si aproape doua mii de fotografii de la evenimentele organizate de catre CNCCR.
Va asteptam cu drag,
Presedinte CNCCR
Cezar Osiceanu
canisaderomania.sunphoto.ro
cezarosiceanu@yahoo.com
0744319130
Raportează
TTMioriticTT 15 aprilie 2011  
Puternici cateii tai. Si eu am cativa Mioritici. ;))
Raportează
monikakovacs 14 aprilie 2011  
FIECARE E FRUMOS IN FELUL LUI CA SI NOI,OAMENII...
Raportează
aurash 14 februarie 2011  
frumosi...mai ales rottu...
Raportează
ventoflorin 5 februarie 2011  
toti sunt frumosi....dar rott-ul e aparte...
Raportează
GigiMarinescu 10 ianuarie 2011  
vigilenti sati traiasca
Raportează
GAINILEBOLOGNESI 9 ianuarie 2011  
O buna paza sa fie mereu vigilenti
Raportează
zborlin 12 decembrie 2010  
superb rotweiller
Raportează
bcsaby 8 decembrie 2010  
frumosi ..felicitari..
Raportează
rosso 7 decembrie 2010  
frumos rott felicitari....
Raportează
costyk 28 noiembrie 2010  
frumosi
Raportează
ovidiuoana70 26 noiembrie 2010  
frumosi si multi
Raportează
spanu 28 octombrie 2010  
frumosi
Raportează
anonim
alex....slobozia 6 august 2010  
mar interesa un rodvayler? cam cat ar costa puiu?
Raportează
anonim
coco 11 aprilie 2010  
rotwaileru i masul sau femela
dac i femela ia id meu
clau_hiphop_2009
Raportează
mihaimitu 23 martie 2010  
ff
Raportează
jugaru 21 martie 2010  
supeeer succces
Raportează
MaziluBogdan 12 februarie 2010  
Foarte frumosi. Sa-ti aduca multe bucurii!!!
Raportează
tincu 10 februarie 2010  
11111
Raportează
moiseradu 27 ianuarie 2010  
frumosi.dar pacat ca nu se bucura si ei de libertate!
Raportează
dorut32 21 ianuarie 2010  
ff
Raportează
casi2009 24 noiembrie 2009  
frumosi sati traiasca
Raportează
tavi1zorila 20 noiembrie 2009  
frumosi
Raportează
anonim
bia 4 noiembrie 2009  
frumosi caini am si eu doi pikinezi
Raportează
icapatrascan 1 noiembrie 2009  
fff.......
Raportează
anonim
bodea 21 octombrie 2009  
80 de lei perechea daca te interseaza id meu e marcello_bodea
Raportează
sylvyu09 18 octombrie 2009  
ff...
Raportează
yonut 15 septembrie 2009  
Minunati...
Raportează
aurita 6 septembrie 2009  
imi plac ......felicitariiiii!!!!!
Raportează
tayfunpor 27 august 2009  
si lupoaica mea seamana cu a ta
Raportează
panamarius 19 august 2009  
frumoasa mioritica semana perfect cu amea
Raportează
KINGBOLOGNESI 6 august 2009  
buna paza cu asa cati nu misca nimic
Raportează
sandeanu 26 iulie 2009  
frumusei
Raportează
cobra89 25 iunie 2009  
frumosi caini sa-ti traiasca
Raportează
andrei 14 iunie 2009  
frumos rottweileru'. il vinzi?
Raportează
valos 10 iunie 2009  
frumoase animale
Raportează
anonim
Gaby Ag 31 mai 2009  
sunt toti ai tai?frumos rotwailerul.sa-ti traiasca.
Raportează
aurita 28 mai 2009  
toti catei sunt ai tai?
Raportează
cristian1997 20 mai 2009  
Frumosi
Raportează
tayfunpor 9 mai 2009  
salut,intra pe site meu si vezi lupoaica mea ca seamana cu a ta la culoare?
Raportează
ionutTD 26 martie 2009  
ms pt comment
Raportează
alinmaier 19 martie 2009  
frumosi
Raportează
bogdancleja 18 martie 2009  
frumosi
Raportează
anonim
un porumbel 18 martie 2009  
asa da caini .so pe pisici !
Raportează
nelia 17 martie 2009  
frumosi
Raportează
mihaygabriel 16 martie 2009  
super frumosi cainii...sa-ti traiasca
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.